Hoe de beste blowjob van een man in zijn leven te maken

Naar analogie met theezakjes van testikels “Poppy”, “Brew” en brengt met allerlei manieren te “koken”: gebeten, strelen, strelende lippen en tong. Naast de gebruikelijke orale genegenheid, impliceert dit soort seksslagen met testikels op het gezicht en haarpartners.

Optie 1: Loop achter op de achterkant, vraag de partner om naar je terug te keren en op je knieën op je gezicht te zitten, zodat zijn testikels in het gebied van het bereiken van je taal zijn en doorgaan met actieve acties. Wil een dubbel plezier leveren? Zonder de poses te veranderen, neem dan zijn lul in de mond en masseert de eieren met de handen.

Optie 2: Je knielt, hij staat. Kook zijn testikels lippen en speel zachtjes met de taal, terwijl je handen zich bezighouden met zijn lid en (of) het binnenste oppervlak van de dijen van de partner.

Optie 3: Hij is op zijn rug, je knielt aan zijn voeten, aan hem gezicht. Verlaag beneden en start theezakjes, niet vergeten om aandacht te schenken aan penisu.

Optie 4: Tijdens het gewone seks, draai je naar een man met je rug en acceptatie van de rijder pose. Knijp voorzichtig en kras de testikels met je handen als je het moment van climax wilt brengen.

Optie 5: Als jullie die allebei moe zijn en seks vandaag zeker niet wordt voorzien, help je geliefde ontspannen met een lichte massage. Liggend op de rug, neem zijn testikels in de juiste palm en masseer voorzichtig een paar minuten.

Kies tijd

  • Theezakje kan zowel een deel van de prelude en een kleine verschuiving van het landschap in het midden van de gebruikelijke geslachtsgemeenschap of orale seks zijn.
  • Het is het beste om voorbereid te zijn op de testikels van testikels, bijvoorbeeld, bijvoorbeeld een gezamenlijke ontspannende zielen aanvaard, dus dat had zeker geen twijfel over persoonlijke verzorging van een partner.

6 opties voor een viagra online kopen betrouwbaar “theeceremonie”

Met focus. Vouw de palm met de boten, de voorbereiding van de kostbare “lading”. Stevige eieren, laat de partner wennen aan het aanraken van uw handen.

Met tillen. Het passeren van de taal op de lijn “delen”, het laten vallen van de basis van de penis naar de anus en stijgt opnieuw, zonder de tong uit het scrotum te scheuren.

Met hoofd. Laat de partner hun “theezakjes” op je gezicht en haar vasthouden.

Met elementen van quiz. De tong van de tong kiel netjes op het oppervlak van de scrotum verschillende letters en vraag om een ​​geliefde om de resulterende woorden te raden.

Met gevangen. Koken van testikelmond en, zuigen, spelen met hen.

Met een geheim. Licht praten met een gescheurd tonggebied onder de testikels, hoogstwaarschijnlijk zal deze kleine truc je partner met halve draai leiden.

Speciale zone

Het scrotum is erg gevoelig om aan te raken, dus het is niet moeilijk om een ​​geliefde te leveren, het belangrijkste is om voorzichtig te zijn. Ongemakkelijke beweging kan ongemak veroorzaken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *