Wat is afhankelijk van hoe snel u het orgasme van de duimregel zult ervaren

Er is een veronderstelling dat hoe vaak u een orgasme ervaart, terwijl het doordringen van seks afhangt van de locatie van uw clitoris. Meer juist, vanaf

de afstand tussen de clitoris en de vagina en vanaf de afstand tussen de clitoris en de urethrale passage.

Volgens Los Angeles-tijden werd dit idee in de jaren 1920 geboren, toen Prinses Maria Bonaparte – Psychoanalystal, Major Napoleon en de Sluitende Vriend Sigmund Freud – overstuur was vanwege het feit dat hij geen orgasme heeft ontvangen. Ze begon haar patiënten te vragen en ontdekte dat vrouwen met een clitoris, die minder dan 2,5 cm van hun vagina bevindt (van het topje van de duim naar de Phalanx) vaker orgasme tijdens seks ervaren. Ze noemde het de vuistregel. In 1924 publiceerde ze de resultaten van hun onderzoek onder het pseudoniem A. E. Nazjani en presenteerde deze theorie in het Bruxelles-Médical Medical Journal.

Marie was genoeg extravagante vrouw. De reden voor zijn mislukking ontdekte, ging ze verder en dwong de dokter om haar clit chitte naar de vagina te brengen. De eerste operatie heeft het gewenste resultaat niet gebracht en Bonaparte deed de tweede, die echter ook niets veranderde in het seksleven van Marie.

In 1940 nam een ​​groep onderzoekers onder leiding van Carni Landis een vergelijkbare studie en vond, bij vrouwen die het vaakst orgasme ervaren tijdens seksuele geslachtsgemeenschap, de afstand tussen de vagina en de boring van de boring van de urethra minder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *